Erhvervspsykolog Tom Steen Jensen - Krisepsykolog

Om Erhvervspsykolog Tom Steen Jensen og CV

Du kan også læse flere detaljer om mig på siden med mit CV.

Min passion

Min passion for at arbejde med mennesker er dét at udvikle den enkelte leder, medarbejder eller det enkelte menneske – at gøre en forskel for et andet menneske i en helt konkret belastende situation i livet. En af mine punchlines er, fokus på trivsel – ingen stress, da vi som virksomhed, organisation, leder, medarbejder eller som det enkelte menneske sammen med hinanden skal have fokus på at have nogle gode rammer med fokus på trivsel for alle og derved undgå belastninger og stress. Vi kan kun komme videre ved hjælp af andre mennesker. Intet menneske er en ø.

Derfor har jeg uddannet mig til autoriseret erhvervspsykolog, og jeg har desuden mere end 25 års forudgående solid erfaring som chef, leder og projektleder i både offentlige og private organisationer. Endelig trækker jeg også på flere års erfaringer som coach og psykoterapeut. Jeg har derfor et bredt og dybt kendskab til, hvad der foregår på arbejdspladserne, og hvad der sker i det enkelte menneske.

Kort sagt, så arbejder jeg som erhvervspsykolog for virksomheder, og som psykolog for private.

Læs mere, hvis du vil vide mere om min forklaring på forskellene mellem arbejdsfelterne erhvervspsykolog og psykolog.

Hvis du vil vide mere om min uddannelse og erfaringer, er du velkommen til at se mit CV igennem.

Erhvervspsykolog for virksomheder

På bundlinjen er der for virksomheder meget at spare ved at vægte trivsel i dagligdagen fremfor et stressende arbejdsmiljø. Dertil kommer den effektivitet som tilfredse medarbejdere leverer, eller derfra skal trækkes de menneskelige omkostninger, der er er ved, at en medarbejder bliver stressramt. Én enkelt stress-sygemelding er op til fem gange så dyr som en forebyggende indsats for bedre trivsel.

Derfor er det en god idé at samarbejde med en professionel erhvervspsykolog. Jeg arbejder som erhvervspsykolog for virksomheder, primært med udvikling af ledere og ledelse, så organisationen bliver mere robust mod stress, og alle medarbejdere oplever en bedre daglig trivsel. Kort sagt, så arbejder jeg for at skabe bedre trivsel på arbejdspladserne, for at undgå stress og for at støtte det enkelte stressramte menneske, hvis det sker.

Læs mere om de tilbud jeg har til virksomheder.

Kontakt mig endelig, hvis der er andet, du gerne vil vide eller have hjælp til.

Psykolog for private

Som menneske er det næsten helt sikkert, at vi på ét eller andet tidspunkt i livet kommer i krise, og mange bliver desværre også ramt af forskellige efterhånden helt almindelige psykiske lidelser, målt i antal eller i procent. Uanset årsagerne kan det være meget belastende og hæmmende for ens dagligdag at have det psykisk dårligt.

Derfor er det en god idé, når krisen eller en psykisk lidelse rammer, at få talt med en professionel psykolog. Jeg arbejder med private enkeltpersoner, der er ramt primært af stress eller depression, og ikke mindst tinnitus, som jeg selv lider af. Kort sagt, så arbejder jeg for bedring for helt almindelige mennesker med helt almindelige problemer, kriser eller psykiske lidelser.

Læs mere om de kriser og psykiske lidelser som jeg hjælper private med.

Kontakt mig endelig, hvis der er andet, du gerne vil vide eller have hjælp til.

Privat

Jeg er født i 1966, er gift, har tre børn, og jeg bor i Rebild, hvor jeg bl.a. tilbringer tid i løb, på mountainbike eller med vandrestøvler og rygsæk i den fantastiske Rold Skov og Rebild Bakker.

Del denne side på …