Slip din tinnitus

– online-kursus af og med autoriseret psykolog Tom Steen Jensen, der selv lider af tinnitus.

Et online lytte-forløb, der lærer dig at slippe din tinnitus  

Onlinekurset “Slip din tinnitus” er en række af lektioner, du skal lytte til og lære af, og er specielt udviklet til dig, der lider af kronisk tinnitus eller midlertidig tinnitus. Det kan være, du har fået tinnitus af stress eller har brug for at gøre noget ved din tinnitus, så den ikke påvirker dit liv og din hverdag i så høj grad som nu.

Det her er for dig, hvis du har tinnitus, og 

 • dit humør og livskvalitet er væsentligt forringet på grund af din tinnitus
 • du ønsker, du kan få tinnitus væk, men intet hjælper dig
 • du sover dårligt, er trist, i dårligt humør, kortluntet eller sur og irritabel på alt og alle omkring dig
 • dine nærmeste pårørende eller kolleger ikke forstår dig eller eller kommer med misforståede forslag til, hvad du kan gøre (som ikke hjælper dig)
 • du vil føle, at du stadig godt kan leve et godt liv – med din tinnitus eller på trods af tinnitus
 • du er godt klar over, at du sandsynligvis ikke kan kurere den helt
 

Der findes endnu ikke en kur mod tinnitus, men du kan få hjælp til at slippe din tinnitus i online-kurset.

I online-kurset “Slip din tinnitus” hjælper jeg dig med at forstå din tinnitus og dig selv endnu bedre. Det handler om

 • at forholde dig anderledes til din tinnitus, så du lærer at leve bedre med det
 • at fokusere på alt det gode andet, der er i dit liv, for det ønsker du sikkert mere end noget andet
 • at få det bedste ud af dit liv, selvom du har tinnitus
 

Du lærer helt præcist, hvordan du kan blive bedre til at slippe din tinnitus i det daglige  og leve mere fri med din tinnitus. For dit liv er ikke ødelagt og behøver ikke være ulideligt, fordi du har fået tinnitus.

Hvor mange har tinnitus?

Ifølge “Den danske sundhedsprofil 2021“, der blev udgivet af Sundhedsstyrelsen 10. marts 2022, opgøres det, at ca. 777.000 danskere lider af tinnitus, så du er bestemt ikke den eneste. 25,1% af disse danskere vurderer deres eget helbred som mindre godt eller dårligt.

Øvelser mod tinnitus og alt det andet, du får i onlinekurset

Når du har tilmeldt dig onlinekurset “Slip din tinnitus” får du 12 lektioner og 5 øvelser, der indeholder:

 • min professionelle, psykologfaglige viden om tinnitus og den psykiske belastning og handicap, det er for mennesker som dig og mig
 • værdifuld læring om, hvordan du gør den psykiske belastning mindre i hverdagen
 • konkrete metoder og værktøjer til, hvordan du slipper din tinnitus, så den fylder mindre i dit liv
 • guidede meditationsøvelser og skriveøvelser til at reducere, hvor meget af dit liv din tinnitus optager og påvirker
 • og selvfølgelig konkret instruktion til dine nærmeste pårørende, så de bedre forstår dig og tinnitus (og du slipper for at blive misforstået eller ende i situationer, hvor din tinnitus er uudholdelig og forhindrer dig i samvær med dem, du holder af).
 

Efter kursusforløbet

 • har du fundet den eller de metoder, der virker bedst for dig til at leve et langt bedre liv med tinnitus eller på trods af tinnitus
 • oplever du mere og bedre tilfredshed med dit liv med tinnitus
 • har du fundet de specifikke forhold i dit liv, som du alligevel kan være en del af med tinnitus, og de forhold, du desværre må skrue lidt ned for på grund af din tinnitus
 • har du lært at slippe din tinnitus og leve mere
 

Hvad siger andre …

Prøv “Førstehjælp til tinnitus”-øvelsen fra kurset for 0 kr.

Hvis du gerne vil have et lille indblik i noget af indholdet og én af metoderne til at slippe din tinnitus, så forærer jeg dig den gratis lydfil og meditationsøvelse fra kurset. Læs mere under “Førstehjælp til tinnitus“.

Det koster ikke andet end din mail-adresse, så jeg ved, hvor jeg skal sende den hen. Du bliver samtidigt tilmeldt mit nyhedsbrev, som du nemt kan afmelde dig igen med et enkelt klik, hvis du ikke vil have mere hjælp til din tinnitus.

Mit navn er Tom Steen Jensen – Jeg er psykolog og har selv tinnitus

Jeg er uddannet og autoriseret psykolog og har selv tinnitus og har haft det i mange år. Derfor beskæftiger jeg mig som psykolog naturligvis også med tinnitus som et helt særligt og personligt meget vigtigt område. Jeg ved således om nogen, hvor invaliderende og invaderende tinnitus er i både din og min dagligdag, og jeg ved også, at du kan lære at leve med tinnitus på en konstruktiv måde.

Du kan læse mere om mig og min baggrund på siderne med mit CV og om mig.

Hvad indeholder “Slip din tinnitus”-kurset?

Helt konkret for du i dette online-kursus fuld og evig adgang til

 • et komplet onlinekursus, som du får adgang til online fra din computer og kan se, hvor og hvornår det passer dig, og i det tempo, der passer dig
 • 12 lektioner på ca. 15-20 min. hver, som du kan lytte til igen og igen, så du får fuld værdi af din investering
 • 5 mindfuldness-baserede øvelser til at reducere din tinnitus og hvor meget det påvirker dig i hverdagen
 • 2 skriveøvelser, der hjælper dig med at holde styr på dine tanker, at leve aftale med dig selv, at tinnitus ikke må ødelægge dit liv – her skal du bare bruge papir og blyant eller pc, tablet eller mobil og gerne en printer til ét enkelt print
 • I alt får du mere end 5 timers lektioner og øvelser du kan gennemgå, hvor øvelserne kan gentages, så tit du ønsker det for at øge effekten af dem
 
Prisen for online-kurset “Slip din tinnitus” er billigere end prisen for to psykologtimer, og du får med kurset langt mere hjælp til din tinnitus, end det jeg vil kunne hjælpe dig med på måske 5 eller 10 samtaler af hver en times varighed.

Hvad får du ud af at gennemføre dette kursusforløb?

Du lærer med online-kursus præcist og sikkert at leve med din tinnitus, så den ikke ødelægger dit og dine nærmeste pårørendes liv. Du lærer det på flere forskellige måder, med flere forskellige værktøjer om du vil, at kunne håndtere din tinnitus på en anderledes og bedre måde, så du får en langt bedre livskvalitet med eller på trods af din tinnitus. Når du lærer flere forskellige værktøjer, så er det fordi noget virker godt og nogen, og anden virker godt for andre. På den måde er jeg sikker på, at du vil og kan finde den hjælp i kurset, der passer dig bedst og hjælper dig med det bedst udbytte.

Kort sagt, så lærer du med dette kursus, at slippe din tinnitus, og leve mere med alt det andet gode, der også er i dit liv, men som kan være svært at få øje på, når tinnitus får lov at fylde det hele. 

Men hvad nu hvis det ikke virker for mig og på min tinnitus?

Det er helt naturligt, at du måske er lidt skeptisk for om dette online kursus med lektion og øvelser du skal lytte til, nu også hjælper dig og hjælper på din tinnitus. Din sunde skepsis kommer måske af, at du allerede har prøvet flere forskellige behandlinger og metoder til at fjerne din tinnitus, og det har måske også være meget dyrt for dig.

Med det her kursus, forbedrer du din livskvalitet med din tinnitus (eller på trods af din tinnitus, skulle vi måske kalde det). Du lærer at leve – og leve mere frit. Det kan komme til at føles mindre belastende at have tinnitus, selvom du i dag oplever en stor psykisk belastning på grund af tinnitus. Måske føles det endda som et handicap både for dig selv og for dine pårørendes liv, der skal lære at tage hensyn til det. Du lærer at forholde dig anerledes til tinnitus og du lærer, at gøre tinnitus mindre invaderende i din dagligdag.

Pris

Engangsbeløbet for det samlede kursusforløb er 1.895 kr. inkl. moms.

For dette beløb får du

 • Fuld og evig adgang til det komplette kursus fra dag ét, så snart du har klikket på køb
 • Detaljeret beskrivelse af det anbefalede kursusforløb, så du får mest og bedst udbytte af det
 • Mulighed for helt selv at tilrettelægge forløbet, som du helst vil det
 • Adgang til at lytte og downloade alle lektioner og skriveøvelser til din egen enhed, pc, tablet eller mobiltelefon
 • Mulighed for adgang til kursets indhold via Simplero’s app til Android eller til Apple
 • Ingen månedlige betalinger eller andre efterfølgende omkostninger
 • Kvittering tilsendt via mail
 • Hjælp ved køb, hvis der mod forventning opstår problemer, skal ske på mail til tom@tomsteenjensen.dk med angivelse af navn, mail-adresse og præcis beskrivelse problemstillingen
 • 14 dages fuld refundering af hele beløbet, hvis du ikke finder kvaliteten af indholdet god nok – henvendelse herom skal ske indenfor de 14 dage på mail til tom@tomsteenjensen.dk med en en med begrundelsen for din utilfredshed – så refunderer jeg beløbet til dig

 

Få adgang til online-kurset i dag:

Alle rettigheder til kurset, indhold, lektioner og øvelser, tilhører Psykolog Tom Steen Jensen. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte kursets indhold som angivet, og kun adgang for den pågældende person, der har købt kurset.

Copyright © 2023 Psykolog Tom Steen Jensen

Held og lykke med at slippe din tinnitus – jeg er sikker på at det nok skal lykkes for dig.

Del denne side på …