Gratis “Førstehjælp til tinnitus”

Førstehjælp til tinnitus

… er en gratis lydfil med meditation baseret på mindfulness, specielt designet til tinnitus-ramte.

Meditationen giver dig hjælp til tinnitus, når du akut har brug for det

Det kan være, når

  • din tinnitus er allerværst og larmer mest
  • du ikke selv kan komme ud af håbløsheden eller smerten ved din tinnitus
  • du føler din tinnitus fastholder og kontrollerer dig
  • du slet ikke kan fokusere på andet end din tinnitus og er helt invaderet af tinnitus
  • du er tæt på at give op

Lydfilen med mindfulness-meditationen giver dig hjælp til tinnitus, og det er én af flere metoder til akut at kunne slippe tinnitus og vende tilbage til en mere fornuftig dagligdag.

Du kan downloade filen, og have den med dig på din mobil, tablet eller pc, så den er lige ved hånden, så du får hjælp til din tinnitus, når den er værst.

Det eneste du skal bruge er din mobiltelefon, tablet eller pc, et tæppe eller liggeunderlag eller bare en sofa eller seng, du kan ligge behageligt på.

Læg dig på ryggen, start lydfilen og følg instruktionerne – så enkelt er det.

Hvad siger andre …

For at få fri adgang til lydfilen, skal du bare skrive dit navn og email-adresse. Du bliver samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev, hvor jeg hjælper dig med at få mest muligt ud af meditationen,

Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik, hvis du ikke vil have mere hjælp til at slippe din tinnitus.

Hvor mange har tinnitus?

Ifølge “Den danske sundhedsprofil 2021“, der blev udgivet af Sundhedsstyrelsen 10. marts 2022, opgøres det, at ca. 777.000 danskere lider af tinnitus, så du er bestemt ikke den eneste. 25,1% af disse danskere vurderer deres eget helbred som mindre godt eller dårligt.

Hjælp til tinnitus

Vil du have mere professionel hjælp til din tinnitus? Meditationen “Førstehjælp til tinnitus” er én lille væsentlig del, af det online-kurset for tinnitus-ramte, som du kan læse meget mere om på “Slip din Tinnitus”.

Kurset er for dig, der lider af kronisk tinnitus eller har fået midlertidigt tinnitus, eksempelvis i forbindelse med stress, og som oplever, at din livskvalitet er væsentligt forringet på grund af tinnitus.

Læs mere om online-kurset “Slip din tinnitus

Alle rettigheder til kurset, indhold, lektioner og øvelser, tilhører Psykolog Tom Steen Jensen. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte kursets indhold som angivet, og kun adgang for den pågældende person, der har købt kurset.

Copyright © 2023 Psykolog Tom Steen Jensen

Held og lykke med at slippe din tinnitus med meditationen “Førstehjælp til tinnitus” – jeg er sikker på at det nok skal lykkes for dig.

Del denne side på …