Få hjælp til tinnitus – hent lydfilen Førstehjælp til tinnitus lige her.

Få hjælp til tinnitus

Lydfil skræddersyet til dig, der har brug for hjælp til tinnitus

Førstehjælp til tinnitus består af en lydfil med en meditation baseret på mindfulness, specielt designet til tinnitus-ramte.

Indsæt navn og e-mail nedenfor og få hjælp til din tinnitus allerede i dag.

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev. Du kan afmelde dig når som helst med et enkelt klik.

Meditationen giver dig hjælp til tinnitus, når du akut har brug for det

Det kan være, når:

  • din tinnitus er allerværst og larmer mest.
  • du ikke selv kan komme ud af håbløsheden eller smerten ved din tinnitus.
  • du føler, din tinnitus fastholder og kontrollerer dig.
  • du slet ikke kan fokusere på andet end din tinnitus og er helt invaderet af tinnitus.
  • du er tæt på at give op.


Lydfilen med mindfulness-meditationen giver dig hjælp til tinnitus. Det er en af flere metoder til akut at kunne slippe tinnitus og vende tilbage til en mere fornuftig dagligdag.

Sådan foregår det

Du kan downloade filen og have den med dig på din mobil, tablet eller pc. Så er den altid lige ved hånden, når din tinnitus er værst, og du har brug for hjælp.

Det eneste du skal bruge er din mobil, tablet eller pc samt et tæppe, liggeunderlag eller bare en sofa eller seng, du kan ligge behageligt på.

Læg dig på ryggen, start lydfilen og følg instruktionerne – så enkelt er det!

Hvad siger andre?

For at få fri adgang til lydfilen, skal du blot skrive dit navn og email-adresse. Du bliver samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev, hvor jeg hjælper dig med at få mest muligt ud af meditationen.

Hvor mange har tinnitus?

Ifølge “Den danske sundhedsprofil 2021“, der blev udgivet af Sundhedsstyrelsen 10. marts 2022, opgøres det, at ca. 777.000 danskere lider af tinnitus. Så du er bestemt ikke den eneste. 

25,1% af disse danskere vurderer deres eget helbred som mindre godt eller dårligt.

Vil du have mere professionel hjælp til tinnitus?

Meditationen “Førstehjælp til tinnitus” er en lille, men væsentlig del af “Slip din tinnitus” – et online kursus, jeg har udviklet til tinnitus-ramte.

Kurset er for dig, der lider af kronisk tinnitus eller har fået midlertidigt tinnitus, eksempelvis i forbindelse med stress, og som oplever, at din livskvalitet er væsentligt forringet på grund af tinnitus.

Læs mere om online-kurset “Slip din tinnitus” >>

Spørgsmål

Måske har du selv naturlig skepsis, kritik eller spørgsmål til et kursus som dette, eller måske har du hørt eller læst om andre, der havde kritik af kurser som dette. Det har jeg naturligvis svaret åbent på i denne artikel, der også løbende vil blive opdateret med yderligere svar på kritik, hvis det bliver nødvendigt.

Alle rettigheder til kurset, indhold, lektioner og øvelser, tilhører Psykolog Tom Steen Jensen. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte kursets indhold som angivet, og kun adgang for den pågældende person, der har købt kurset.

Copyright © 2023 Psykolog Tom Steen Jensen


Læs mere om tinnitus nedenfor:

Del denne side på …