TOM STEEN JENSEN

Autoriseret
Erhvervspsykolog
Psykolog
Cand.psych.aut.

Coaching før Kilimanjaro

Sidste nyt
Fra og med torsdag 19/3 og indtil videre vil der kun blive afholdt online-samtaler.

Mental forberedelse før fysiske udfordringer

En udfordring som for eksempel at bestige Kilimanjaro, der er Afrikas højeste bjerg på 5.895 m, kræver fysisk og psykisk udholdenhed. Mange steder kan man læse om grej og fysisk træning, men meget lidt om de mentale og psykiske forberedelser og træning.   

Jeg har selv nået toppen af Kilimanjaro i 2019 og brugte rejsen og tiden efter på at udvikle oplæg og coachingforløb for mental forberedelse før fysiske udfordringer, som netop denne tur eller andre lignende udfordringer eller mål, som du har sat dig.

Din personlige udvikling designer vi sammen ud fra, hvad dine udfordringer og mål er,  og om det skal ske individuelt eller i en gruppe. Udgangspunkterne kan være et psykologisk coachingforløb, hvor du enten ser mest bagud og får rettet op på mønstre, der peger bagud, eller som et mere fremadrettet forløb, hvor du nedbryder psykologiske forhindringer og når nye ønskede mål. Med andre ord, så har du her muligheden for at sætte dit liv i perspektiv, afklare de ændringer du ønsker, og du kan samtidig bevise for dig selv, at du er i stand til at sætte dig et krævende mål, planlægge rejsen dertil og gennemføre planen.

Der er flere udmærkede danske rejsebureauer, der arrangerer guidede rejser til Kilimanjaro eller andre lignende fysisk og psykisk udfordrende rejsemål.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om denne mulighed for psykisk forberedelse eller coaching før store fysiske udfordringer, så kontakt mig endelig.

Vil du kontaktes?

Erhvervspsykolog Tom Steen Jensen

Tilmeld nyhedbrev

Tilmeld dig og modtag max. fire nyhedsbreve om året, hvor jeg vil fortælle om nyheder indenfor erhvervspsykologi.

Tak fordi du tilmeldte dig nyhedsbrevet.